Видеонаблюдение, контрол на достъпа и СОТ

Видеонаблюдение, контрол на достъпа и СОТ

Видеонаблюдение – проектиране и изграждане
Предлагаме ви професионално изграждане на видеонаблюдение с най-модерни устройства и камери с марките HIKVISION и DAHUA Technology. След оглед на обекта ви предлагаме най-доброто разположение на кемери. Стараем се с минимален брой камери да покрием максимален периметър от вашият обект. За клиентите с ограничен бюджет предлагаме цялостни решения на изключително ниски цени. С цел да намерим най-добрият баланс цена качество ви предлагаме:

  • DVR и NVR усройства за управление и запис от видеокамери
  • видео камери (ден и нощ) с инфрачервено осветление (HD-TVI ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ)
  • видео камери (ден и нощ) с инфрачервено осветление и висока разделителна способност (IP Видеонаблюдение)
  • Инсталиране и настройка на софтуер за видеонаблюдение

Контрол на достъп – проектиране и изграждане
Системите за контрол на достъп сa много подходящ за апартаменти, къщи, офиси, административни и производствени сгради.
Предлагаме самостоятелни RFID контролери и четци, мрежови контролери за работно време, турникети и аксесоари като захранване за контрол на достъп, аварийно захранване, бутони за изход, безконтактни RFID чипове и карти за достъп.
Централизираният софтуер дава възможност за отчитане на работно време, създаване на информационни справки, потребителски и платени групи за достъп, e-map функция за следене и управление на всички входове и изходи.

Сигнално охранителна техника – проектиране и изграждане
Охраната с алармена система е най-изгодна и най-надеждна. Използва се предимно в затворени помещения (сгради, цехове, домове, офиси и магазини и др.) и/или периметровата охрана с която се охраняват открити помещения и включва сирена или друго изпълнително устройство, чиято цел е да „изплаши“ нарушителя.
Предлагаме ви професионално изграждане и настройка на СОТ с най-модерни централи, клавиатури и датчици с марките ECLIPSE и PARADOX .