Телефони централи

Телефони централи

Продажба на телефонна техника и комуникационни системи , изграждане на системи за пренос на гласови данни както през аналогови мрежи, така и IP базирани . Инсталиране, настройка и сервизиране на аналогови и IP телефонни централи

Цифрови телефонни централи
 PANASONIC PBX
Цифрови, хибридни, IP централи и мрежово ориентирани продукти за малки и средни офиси, както за по-големи учреждения и предприятия. Телефонните централи с марка Panasonic са разработени за поддръжка на стандартна, цифрова, IP телефония, компютърни и мрежови приложения.

IP базирани централи
GRANDSTREAM – UCM series IP PBXs
Серията UCM на IP централите разполага с 2 типа модели: серията UCM6100, която се състои от 4 модела, предназначени за малки и средни бизнес потребители, като поддържа до 500 потребители, и UCM6510, който е насочен към малки и средни предприятия, като поддържа до 2000 потребители. Тези, които търсят поддръжка за мрежи E1, T1 или J1, ще искат да изберат UCM6510. IP централите предлагат разширен набор от функции без лицензионни такси.

MyPbx IP PBXs

Yeastar е специализирана в разработването и производството на IP-PBX, VoIP шлюзове и продукти за IP видеонаблюдение и се ангажира с дистрибуцията на нови технологични продукти в областта на корпоративните комуникации. Междувременно, Yeastar предоставя икономически ефективни решения за ITSP за развитие на крайния пазар за покупки на предприятията.
Yeastar проектира, разгръща и доставя иновативни IP решения за приложения в световен мащаб и поддържа дългосрочната стабилност на продуктите в голяма полза за потребителите. Yeastar е признат в индустрията за VoIP и IP наблюдение за иновативните и високоефективни професионални мрежови продукти.